Over CERTI

CERTI optimaliseert organisaties, producten en diensten en maakt kwaliteit aantoonbaar.

De oprichter en eigenaar van CERTI Nederland B.V., Feri Duller, heeft vanaf 1998 als kwaliteitsmanager binnen de olie- en medische-industrie gewerkt. Vervolgens werkte hij bij het Keurmerkinstituut als auditor en certificatiemanager. Vanuit deze functie maakte hij deel uit van verschillende commissies en was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse keurmerken. Vanaf 2006 werkte hij als zelfstandig ondernemer aan diverse kwaliteits- en milieu gerelateerde projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. In 2015 is CERTI Nederland B.V. opgericht en zijn de activiteiten in teamverband verder voortgezet en uitgebreid.

CERTI Nederland B.V. voert bedrijfs-, product- en dienstkeuringen uit in het kader van onder andere kwaliteits- en milieuzorg. Ook het opstellen en onderhouden van keurmerken en kwaliteitssystemen, en het ondersteunen en begeleiden van verbeteringstrajecten maken onderdeel uit van de activiteiten. Daarnaast worden er diverse trainingen ontwikkeld en uitgevoerd. Voor advies over deze onderwerpen is CERTI Nederland B.V. ook het juiste adres.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende onderwerpen, normen en/of keurmerken.

Expertise

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Certi in het kort

Pragmatisch samenwerken aan het beoogde resultaat, dat staat bij CERTI Nederland B.V. altijd centraal. Daarbij is een certificaat niet het doel op zich. Er wordt gewerkt aan de aantoonbare optimalisatie van de organisatie. CERTI Nederland B.V. ziet het dan ook als haar missie om organisaties te ondersteunen en te adviseren bij het aantoonbaar maken van kwaliteit. Met als uiteindelijk doel het kunnen overdragen van het vertrouwen.